Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Betrouwbaar dataplatform

Met ons product en dienstverlening helpen wij Jeugdzorginstellingen met een betrouwbaar BI-platform waarmee zij in staat zijn de kwaliteits- en veiligheidseisen die door stakeholders gevraagd worden te monitoren en te verantwoorden.

Effectief en productief samenwerken

Dit kun je verwachten

Instellingen in de Jeugd en Opvoedhulp, Jeugdbescherming, Jeugdreclassering en Veilig Thuis krijgen met Bince meer inzicht. Hiermee zijn zij in staat om te kunnen sturen en mensen met elkaar te verbinden. Dit resulteert in een organisatie die continu wil leren en verbeteren. Door data voor je te laten werken worden processen beter beheerst, de mensen effectiever en de prestaties transparanter.

Dagelijks eenvoudig toetsen of jouw werkproces voldoet aan de JeugdWet.

Wij helpen instellingen met het dagelijks sturen op het Normenkader waaraan deze instellingen ten behoeve van certificering van uitvoerende organisaties door het Keurmerkinstituut moeten voldoen. Door management, team en medewerkers actuele inzichten te geven kunnen zij de kwaliteit waarborgen.

Grip krijgen en houden op aantallen cliënten en opbrengsten.

Met onze dashboards heb je continu grip op de in-, door- en uitstroom, de gerealiseerde en gedeclareerde productie. Door tevens het elektronische berichtenverkeer te koppelen geven wij inzicht in volledigheid, rechtmatigheid en uitval van jouw opbrengsten.

Actueel inzicht in de effectiviteit van jouw jeugdzorg professionals.

Wij geven actueel inzicht in de tijdsbesteding en capaciteitsplanning per team en per medewerker. Met de toevoeging van onze urencompensatie-app realiseren we betrouwbaar inzicht in de beschikbare ruimte en worden wachtlijsten voorkomen.

Onze aanpak

Bince levert inzicht

Het doel van Business Intelligence (BI) is het continu (door)ontwikkelen van nieuwe waardevolle inzichten. BI is niet een eenmalig project of een software-tool die je aanschaft maar gaat verder.

BI-Cyclus

Een continu lerende organisatie

BI is meer dan enkel een BI-tool. Een klein, zeker niet te onderschatten, deel van de BI-cyclus wordt gerealiseerd met onze BI-oplossing. Een groot deel van de BI-cyclus wordt binnen de klantorganisatie zelf doorlopen. Het succes van BI in jouw organisatie realiseren we door het samen te implementeren en te innoveren. BI draagt bij aan een continu lerende organisatie. Elke keer dat medewerkers inzichten krijgen aangeleverd, evalueren zij hun inspanningen en resultaten en starten zij een nieuwe cyclus. Of je nu dus een medewerker, teamleider, manager of directeur bent, iedereen in de organisatie doorloopt dezelfde cyclus.

BI verbindt tevens de verschillende rollen in de organisatie, zowel verticaal als horizontaal, hiërarchisch als (zorg)inhoudelijk. Organisaties die werken met onze BI-oplossing hebben meer zicht op de interne gang van zaken en kunnen tijdig anticiperen op (externe) ontwikkelingen. Doordat wij met onze oplossing zowel bestaande als nieuwe data combineren en snel toegankelijk maken voor medewerkers van jouw organisatie, ontstaat er een vliegwiel in data-gedreven werken in alle lagen van de organisatie.


Waarom Bince?

Hier zijn wij goed in

Naast zicht op lopende zaken en het behalen van de kwaliteitseisen leveren wij inzichten in:

  • Kwaliteit en Veiligheid t.b.v. het KMI en interne sturing
  • Populatieontwikkeling: wachtlijsten, in- door- en uitstroom
  • Daadwerkelijk beschikbare tijd van jeugdzorgwerkers
  • Caseloadontwikkeling en Capaciteitsplanning
  • Zorgverkoop en contractmanagement
  • Volvo – volledigheid en rechtmatigheid van opbrengsten

Samenwerken

We zijn trots op onze samenwerking met onder andere deze klanten

"

Bince maakt waar wat ze beloven. We worden goed geadviseerd en geïnformeerd door onze Business Consultant.

Cor Scheurwater
Coördinator Kwaliteit, Veilig Thuis Flevoland

Bince combineert marktkennis met een persoonlijke benadering. Dat is het beste recept voor een goede samenwerking en een goed product.

Kees Snoek
Hoofd Informatie Management, Samen Veilig Midden-Nederland

De mensen van Bince hebben uitstekende kennis van PowerBI en andere tools die ze inzetten bij een datawarehouse. Ze vertalen de klantwensen perfect naar de techniek. Hierdoor heeft BJz Limburg nu inzichtelijke rapportages m.b.t. stuurinformatie en inzicht in het behalen van onze KPI’s.

Fred Baltus
ICT Manager, Bureau Jeugdzorg Limburg
Wat we doen

Ontdek wat wij nog meer kunnen doen

Naast onze BI-oplossingen biedt Bince ook consultancy en implementatie-begeleiding aan. We adviseren en ondersteunen jou bij het inrichten van de informatie-organisatie en datagedreven werken. Natuurlijk bieden we voor volledige ontzorging ook hosting en beheer aan.

Lees meer

Vraag het aan onze Jeugdzorg specialist

Geen vraag te gek voor onze specialisten. Onze BI specialisten hebben affiniteit met de zorg, worden door ons en Microsoft opgeleid en door ons bijgeschoold in de Microsoft Stack. Kwaliteit gegarandeerd. We werken samen aan hele gerichte oplossingen voor onze klanten. Waarmee kunnen we je helpen?

Marinus

BI-Consultant
Neem contact op