Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bince is eind 2021 uitgekozen tot strategisch partner binnen het programma KIK-V om voor verpleeghuisorganisaties een Datastation as a Service (DaaS) te realiseren. Met deze oplossing kan keteninformatie tussen zorgaanbieders en stakeholders effectief worden uitgewisseld.

KIK-V DaaS

Volledige en betrouwbare keteninformatie

Binnen het programma Keteninformatie Kwaliteit Verpleeghuiszorg (KIK-V) hebben wij in samenwerking met het Zorginstituut Nederland een Datastation as a Service (DaaS) ontwikkeld. Met dit datastation is het mogelijk om volledig geautomatiseerd informatie uit te wisselen tussen zorgaanbieders en afnemers waaronder de IGJ, Zorgkantoren en NZa.

Het Programma KIK-V heeft als doel om dezelfde taal te realiseren tussen afnemers en zorgaanbieders en daarmee de kwaliteit en vergelijkbaarheid van de keteninformatie te verbeteren. De afsprakenset richt zich momenteel op de gegevensuitwisseling van indicatoren van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg: basisveiligheid en personele samenstelling.

Administratieve verlichting

Onze DaaS bevat diverse indicatoren conform het uitwisselprofiel en is qua architectuur zo gebouwd dat deze eenvoudig is te installeren op de bronsystemen die door zorgaanbieders worden gebruikt. De puzzel die we standaard voor onze BI oplossing maken, hebben we nu aangepast op de model gegevensset van KIK-V. Aangezien wij daarnaast koppelingen hebben gebouwd op ONS (Nedap), Pluriform (Adapcare), PUUR (Visma), AFAS Profit en Visma Raet zijn wij in staat om op slimme wijze de Daas KIK-V voor zorgaanbieders te installeren, 24/7 te laten werken en de administratieve last te verlichten.

Wij geloven in de gekozen afsprakenset. Het maakt het uitwisselen van informatie tussen zorgaanbieders en stakeholders echt uniform.

Meerwaarde Bince KIK-V Datastation

  • Het stellen van informatievragen door afnemers middels het uitwisselprofiel.
  • Als leverancier zorgen wij ervoor dat de benodigde gegevens uit de verschillende administraties in de model gegevensset komen te staan zodat alle vragen automatisch kunnen worden beantwoord.
  • Zorgaanbieder hoeft het antwoord alleen maar te controleren en vrij te geven voor de afnemer.
  • Zorgaanbieder is in control met wie er wat uitgewisseld wordt.
  • We bieden dit 'as a Service' aan - in de Azure cloud met o.a. 24/7 monitoring en beschikbaarheid.

Wilt u al meer weten over de Bince KIK-V Datastation oplossing? Of wilt u een demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over KIK-V en onze bijdrage aan deze innovatie: bekijk onderstaande video.