Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bince is eind 2021 uitgekozen tot strategische partner binnen het programma KIK-V om voor verpleeghuisorganisaties een Datastation as a Service (DaaS) te realiseren waarmee keteninformatie tussen zorgaanbieders en stakeholders effectief kan worden uitgewisseld.

KIK-V DaaS

Volledige en betrouwbare keteninformatie

Binnen het programma Keteninformatie Kwaliteit Verpleeghuiszorg (KIK-V) hebben wij in samenwerking met het Zorginstituut Nederland een Datastation as a Service (DaaS) ontwikkeld. Dit datastation heeft als doel om volledig geautomatiseerd informatie uit te wisselen tussen zorgaanbieders en stakeholders waaronder IGJ, Zorgkantoren en NZa. Het Programma KIK-V richt zich momenteel op de gegevensuitwisseling rond indicatoren van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg: basisveiligheid en personele samenstelling.

Administratieve verlichting

Onze DaaS bevat diverse indicatoren en is qua architectuur zo gebouwd dat deze eenvoudig is te installeren op de bronsystemen die door zorgaanbieders worden gebruikt. Aangezien wij diverse standaard koppelingen hebben gebouwd op ONS (Nedap), Pluriform (Adapcare), PUUR (Visma), AFAS Profit en Visma Raet zijn wij in staat om op slimme wijze de Daas KIK-V voor zorgaanbieders te installeren, 24/7 te laten werken en de administratieve last te verlichten.

Meerwaarde van de Bince DaaS KIK-V

  • Interne sturing voor zorgaanbieders met behulp van Power BI dashboards
  • Verhoogt de datakwaliteit binnen de zorginstelling
  • Zorgaanbieder is in control met wie er wat uitgewisseld wordt
  • Informatie-uitwisseling volledig geautomatiseerd
  • 24/7 monitoring en ontzorging
  • Microsoft Azure Cloud

Onze DaaS oplossing wordt op dit moment getest. Wilt u al meer weten over de Bince KIK-V DaaS oplossing? Of wilt u een demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over KIK-V en onze bijdrage aan deze innovatie: bekijk onderstaande video.