Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ons Team

Bince verbindt processen, systemen, informatie, medewerkers en management. Bince verbindt de gehele interne organisatie. Bince verbindt ketenzorg en stakeholders: verwijzers, zorgaanbieders, gemeenten, zorgkantoren, verzekeraars, inspectie, koepels en toezichthouders.

Maak kennis met het Bince team

Bince is opgericht vanuit een gezamenlijke passie om de zorg met hetzelfde geld beter en efficiënter te maken. Met dagelijkse stuurinformatie ondersteunen wij de zorgprofessional met het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg en effectieve inzet. Wij delen onze kennis met de organisaties waarvoor wij werken en bieden een open informatieplatform, waar organisaties zelfstandig mee aan de slag kunnen. Dus ook zónder ons. Zó willen wij instellingen in de zorg en het sociaal domein helpen om de kwaliteit van zorg voor cliënten te vergroten, efficiënter te werken en risico’s te beheersen.

Onze kernwaarden

Coöperatief

“Samen” staat centraal in alles wat we doen. Samen met collega's bouwen aan mooie technische oplossingen die ertoe doen in de zorg, maar ook samen met onze klanten in gesprek, van elkaar leren en samen de zorg slimmer maken.

Realistisch

We zijn echte noordelingen. Bij ons geen fancy verhalen, maar “what you see is what you get”. We zijn eerlijk, ook als het een keer tegenzit. Maatwerk is immers complex en is afhankelijk van vele variabelen. En als we mega mooie stappen zetten vinden we dit heel normaal, maar zie je uiteraard wel een grote glimlach op onze gezichten.

Gedreven

We hebben passie voor techniek en de zorg. Dit is ook de reden dat we ons met ons bedrijf puur richten op BI in de zorg. Door deze focus willen we een kennispartner zijn voor zorgorganisaties om ze verder te helpen bij hun doelen door te sparren, adviseren en te enthousiasmeren.

Cultuur

Bij Bince is er een vriendelijke werkomgeving waar medewerkers veel met elkaar gemeen hebben, vooral de passie voor de zorg en techniek.
De loyaliteit en betrokkenheid is groot. In onze organisatie ligt de nadruk op de lange termijn voordelen van continue leren en verbeteren. Dit ligt uiteraard ook in lijn met onze missie: Samen de zorg slimmer maken. We hechten grote waarde aan teamwerk, participatie en consensus.

Ons team

Marinus

BI-Consultant

Ilze

Business Consultant

Bart Jan

BI-Consultant

Gjalt

BI-Ontwikkelaar

Annemarie

Office Manager

Kasper

BI-Ontwikkelaar

"We zijn een jong en gedreven bedrijf waar samenwerking en transparantie centraal staat."

René

Manager Customer Experience

Lisl

Business Consultant

Andries

BI-Ontwikkelaar

Gerard

BI-Ontwikkelaar

Jelle

Manager Operations

Marco

BI-Ontwikkelaar

Steven

Algemeen Directeur

Eddy

Technisch Directeur

Jeroen

BI-Consultant

Sebastiaan

BI-Ontwikkelaar

Erik

System Engineer