Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Onze organisatie

Leuk dat je meer wilt weten over onze organisatie. Hier vind je meer informatie over Bince, onze missie en visie en ons gedachtengoed.

Onze missie

Samen de zorg slimmer maken

Onze visie

Door onze passie voor techniek en de zorg te combineren helpen wij zorginstellingen met behulp van data actuele inzichten te geven. Deze inzichten geven rol-gebaseerde stuurinformatie om mensen en middelen, met hetzelfde budget, effectiever in te zetten en de kwaliteit van zorg te vergroten. Door systemen te koppelen, processen te analyseren en met open communicatie van elkaar te blijven leren, de zorg verbeteren. Bince verbindt de zorg!

Met integrale data - rol gebaseerde informatie maken

Bince is opgericht vanuit een gezamenlijke passie om de zorg met hetzelfde geld beter en efficiënter te maken. Met dagelijkse stuurinformatie ondersteunen wij zorginstellingen met het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg en effectieve inzet. Wij delen onze kennis met de organisaties waarvoor wij werken en bieden een open informatieplatform, waar organisaties zelfstandig mee aan de slag kunnen. Dus ook zónder ons. Zó willen wij instellingen in de zorg en het sociaal domein helpen om de kwaliteit van zorg voor cliënten te vergroten, efficiënter te werken en risico’s te beheersen.

Bince in een notendop

  • Wij leveren kant-en-klare dashboards met uitval-, sturing- en verantwoordingsinformatie
  • Wij zorgen dat de dashboards altijd actueel en beschikbaar zijn
  • Wij leveren een uitgebreide standaard dataset waar onze klanten zelfstandig mee aan de slag kunnen. Wij ondersteunen hierbij.
  • Wij zijn zorg-kenners
  • Wij ontzorgen onze klanten met de techniek
  • Wij leveren een complete Microsoft BI oplossing (Azure datawarehouse en Power BI front-end) voor een goede prijs
  • We werken met de laatste Microsoft standaarden, technieken en beveiliging