Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Onze organisatie

Samen de zorg slimmer maken

Missie & Visie

Het is onze missie om samen de zorg slimmer maken. En daar werken we met het team graag elke dag aan, samen met onze klanten. Door data om te zetten in actuele en voorspellende informatie, is het geschikt voor sturing, inhoudelijke gesprekken en verbetering van zorg. Wij presenteren inzicht op basis van feiten, waarmee aannames verleden tijd zijn. Door data voor je te laten werken worden processen efficiënter, de mensen effectiever, prestaties transparanter en kan met hetzelfde budget meer worden gedaan. Bince verbindt de zorg!


Door te blijven leren en ontwikkelen, zorgen we dat ons team de kennispartner kan zijn voor onze klanten.

Leer het Bince Team kennen. Of bekijk de vacatures en stap zelf in het team.

Onze kernwaarden

Coöperatief

“Samen” staat centraal in alles wat we doen. Samen met collega's bouwen aan mooie technische oplossingen die ertoe doen in de zorg, maar ook samen met onze klanten in gesprek, van elkaar leren en samen de zorg slimmer maken.

Realistisch

We zijn echte noordelingen. Bij ons geen fancy verhalen, maar “what you see is what you get”. We zijn eerlijk, ook als het een keer tegenzit. Maatwerk is immers complex en is afhankelijk van vele variabelen. En als we mega mooie stappen zetten vinden we dit heel normaal, maar zie je uiteraard wel een grote glimlach op onze gezichten.

Gedreven

We hebben passie voor techniek en de zorg. Dit is ook de reden dat we ons met ons bedrijf puur richten op BI in de zorg. Door deze focus willen we een kennispartner zijn voor zorgorganisaties om ze verder te helpen bij hun doelen door te sparren, adviseren en te enthousiasmeren.

Bince maakt data leesbaar en begrijpelijk

Bince in een notendop

  • Wij leveren kant-en-klare dashboards met uitval-, sturing- en verantwoordingsinformatie
  • Wij zorgen dat de dashboards altijd actueel en beschikbaar zijn
  • Wij leveren een uitgebreide standaard dataset waar onze klanten zelfstandig mee aan de slag kunnen. Wij ondersteunen hierbij.
  • Wij zijn zorg-kenners
  • Wij ontzorgen onze klanten met de techniek
  • Wij leveren een complete Microsoft BI oplossing (Azure datawarehouse en Power BI front-end) voor een goede prijs
  • We werken met de laatste Microsoft standaarden, technieken en beveiliging

We vertellen je graag meer over ons product & het proces.