Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Laat data voor je werken

Gehandicaptenzorginstellingen hebben met ons product meer inzicht waarmee kan worden gestuurd en mensen met elkaar worden verbonden. Hiermee ontstaat een organisatie die continu wil leren en verbeteren.

Effectief en productief samenwerken

Dit kun je verwachten

Met ons product en dienstverlening helpen wij instellingen met een betrouwbaar dataplatform waarmee zij in staat zijn de kwaliteits- en veiligheidseisen die door stakeholders gevraagd worden te monitoren en te verantwoorden en tijdig te reageren bij risico’s.

Continu kunnen monitoren of jouw clientdossier voldoet aan het Kwaliteitskader.

Wij geven in 1 dashboard de volledigheid van de registratie weer op het gebied van Wet Zorg en Dwang, Zorgplan en Incidenten. Met onze inzichten ondersteunen we bij verhogen van de kwaliteit, het verminderen van de administratieve belasting en het continu leren en verbeteren op de werkvloer.

Grip krijgen en houden op aantallen cliënten en opbrengsten.

Met onze dashboards heb je continu grip op de in-, door- en uitstroom, de gerealiseerde en gedeclareerde productie. Door tevens het elektronische berichtenverkeer te koppelen geven wij inzicht in volledigheid, rechtmatigheid en uitval van jouw opbrengsten.

Actueel inzicht in de effectiviteit van jouw zorgprofessionals.

Wij geven actueel inzicht in de tijdsbesteding en capaciteitsplanning per team en per medewerker. Met onze urencompensatie-app realiseren we betrouwbaar inzicht in de beschikbare ruimte en worden wachtlijsten voorkomen.

Onze aanpak

Bince levert inzicht

Het doel van Business Intelligence (BI) is het continu (door)ontwikkelen van nieuwe waardevolle inzichten en algoritmes. BI is dus geen project of een serie eenmalig uit te voeren processen.

BI-Cyclus

Een continu lerende organisatie

BI is meer dan enkel een BI-tool. Een klein, zeker niet te onderschatten, deel wordt gerealiseerd met onze BI-oplossing. Een groot deel van de BI-cyclus wordt door de klant zelf geïmplementeerd en uitgevoerd om BI in jouw organisatie succesvol te laten zijn. BI zorgt voor een continu lerende organisatie. Elke keer dat medewerkers de cyclus bewust of onbewust doorlopen, evalueren zij hun inspanningen en bijbehorende resultaten en starten zij een nieuwe cyclus. Of het nu dus een medewerker, teamleider, manager of directeur is, iedereen in de organisatie doorloopt dezelfde cyclus.

BI verbindt tevens de verschillende rollen in de organisatie, zowel verticaal als horizontaal, hiërarchisch als (zorg)inhoudelijk. Organisaties die werken met onze BI-oplossing hebben meer zicht op de interne gang van zaken en kunnen tijdig anticiperen op (externe) ontwikkelingen. Doordat wij met onze oplossing zowel bestaande als nieuwe data combineren en snel toegankelijk maken voor alle medewerkers van jouw organisatie, ontstaat er een vliegwiel in data-gedreven werken in alle lagen van de organisatie.

Waarom Bince?

Hier zijn we goed in

Naast zicht op lopende zaken en het behalen van de kwaliteitseisen leveren wij inzichten in:

  • Kwaliteit en Veiligheid o.b.v. ECD en Zorgdomotica
  • Populatieontwikkeling: wachtlijsten, in- door- en uitstroom
  • Zorgvraagontwikkeling en Capaciteitsplanning
  • Zorgverkoop en Horizontaal Toezicht
  • Volvo – volledigheid en rechtmatigheid van opbrengsten
  • Bedbezetting en leegstand
"

Bince ondersteunt ons met de BI-tooling. Het is heel prettig dat ze er veel ervaring in hebben. Ze zijn voor ons echt een sparringpartner voor de complexe zaken.

Sipko de Groot
Hoofd Administratie en Control, Cosis
Wat we doen

Ontdek waar we jou nog meer mee kunnen helpen

Naast onze BI-oplossingen biedt Bince ook consultancy en implementatie-begeleiding aan. We adviseren en ondersteunen jou bij het inrichten van de informatie-organisatie en datagedreven werken. Aanvullend bieden we ook hosting en beheer aan.

Lees meer

Vraag het aan onze Gehandicaptenzorg specialist

Geen vraag te gek voor onze specialisten. Onze BI specialisten hebben affiniteit met de zorg, worden door ons en Microsoft opgeleid en door ons bijgeschoold in de Microsoft Stack. Kwaliteit gegarandeerd. We werken samen aan hele gerichte oplossingen voor onze klanten. Waarmee kunnen we je helpen?

Jeroen

BI-Consultant
Neem contact op