Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Laat data voor je werken

Gehandicaptenzorginstellingen hebben met onze BI-oplossing meer inzicht waarmee kan worden gestuurd en mensen met elkaar worden verbonden. Hiermee ontstaat een organisatie die continu wil leren en verbeteren.

Effectief en productief samenwerken

Dit kun je verwachten

Met ons product en dienstverlening helpen wij instellingen met een betrouwbaar dataplatform waarmee zij in staat zijn de kwaliteits- en veiligheidseisen die door stakeholders gevraagd worden te monitoren en te verantwoorden en tijdig te reageren bij risico’s.

Continu kunnen monitoren of jouw werkproces voldoet aan het Kwaliteitskader.

Wij geven in 1 overzicht de volledigheid van de registratie weer op het gebied van Wet Zorg en Dwang, Zorgplan en Incidenten. Met onze inzichten ondersteunen we bij verhogen van de kwaliteit, het verminderen van de administratieve belasting en het continu leren en verbeteren op de werkvloer.

Grip krijgen en houden op aantallen cliënten en opbrengsten.

Met onze dashboards heb je continu grip op de in-, door- en uitstroom, de gerealiseerde en gedeclareerde productie. Door tevens het elektronische berichtenverkeer te koppelen geven wij inzicht in volledigheid, rechtmatigheid en uitval van jouw opbrengsten.

Actueel inzicht in de effectiviteit van jouw zorgprofessionals.

Wij geven actueel inzicht in de tijdsbesteding en capaciteitsplanning per team en per medewerker. Met onze urenmanagement-module realiseren we betrouwbaar inzicht in de beschikbare ruimte en worden wachtlijsten voorkomen.

Onze aanpak

Bince levert inzicht

Het doel van Business Intelligence (BI) is het continu (door)ontwikkelen van nieuwe waardevolle inzichten. BI is niet een eenmalig project of een software-tool die je aanschaft maar gaat verder.

BI-Cyclus

Een continu lerende organisatie

BI is meer dan enkel een BI-tool. Een klein, zeker niet te onderschatten, deel van de BI-cyclus wordt gerealiseerd met onze BI-oplossing. Een groot deel van de BI-cyclus wordt binnen de klantorganisatie zelf doorlopen. Het succes van BI in jouw organisatie realiseren we door het samen te implementeren en te innoveren. BI draagt bij aan een continu lerende organisatie. Elke keer dat medewerkers inzichten krijgen aangeleverd, evalueren zij hun inspanningen en resultaten en starten zij een nieuwe cyclus. Of je nu dus een medewerker, teamleider, manager of directeur bent, iedereen in de organisatie doorloopt dezelfde cyclus.

BI verbindt tevens de verschillende rollen in de organisatie, zowel verticaal als horizontaal, hiërarchisch als (zorg)inhoudelijk. Organisaties die werken met onze BI-oplossing hebben meer zicht op de interne gang van zaken en kunnen tijdig anticiperen op (externe) ontwikkelingen. Doordat wij met onze oplossing zowel bestaande als nieuwe data combineren en snel toegankelijk maken voor medewerkers van jouw organisatie, ontstaat er een vliegwiel in data-gedreven werken in alle lagen van de organisatie.

Waarom Bince?

Hier zijn we goed in

Naast zicht op lopende zaken en het behalen van de kwaliteitseisen leveren wij inzichten in:

  • Kwaliteit en Veiligheid o.b.v. ECD en Zorgdomotica
  • Populatieontwikkeling: wachtlijsten, in- door- en uitstroom
  • Zorgvraagontwikkeling en Capaciteitsplanning
  • Zorgverkoop en Horizontaal Toezicht
  • Volvo – volledigheid en rechtmatigheid van opbrengsten
  • Bedbezetting en leegstand
  • Monitoring van productie en Kwaliteitsbudget
"

Bince ondersteunt ons met de BI-tooling. Het is heel prettig dat ze er veel ervaring in hebben. Ze zijn voor ons echt een sparringpartner voor de complexe zaken.

Sipko de Groot
Hoofd Administratie en Control, Cosis
Wat we doen

Ontdek waar we jou nog meer mee kunnen helpen

Naast onze BI-oplossingen biedt Bince ook consultancy en implementatie-begeleiding aan. We adviseren en ondersteunen jou bij het inrichten van de informatie-organisatie en datagedreven werken. Natuurlijk bieden we voor volledige ontzorging ook hosting en beheer aan.

Lees meer

Vraag het aan onze Gehandicaptenzorg specialist

Geen vraag te gek voor onze specialisten. Onze BI specialisten hebben affiniteit met de zorg, worden door ons en Microsoft opgeleid en door ons bijgeschoold in de Microsoft Stack. Kwaliteit gegarandeerd. We werken samen aan hele gerichte oplossingen voor onze klanten. Waarmee kunnen we je helpen?

Jeroen

BI-Consultant
Neem contact op