Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Inzicht en verbinding

Wij geven instellingen in de verslavingszorg met een betrouwbaar dataplatform en actie-gerichte dashboards inzichten waarmee zij in staat zijn de kwaliteits- en veiligheidseisen die door stakeholders gevraagd worden te monitoren, te verantwoorden en tijdig te acteren in geval van risico’s.

Onze aanpak

Bince levert inzicht

Het doel van Business Intelligence (BI) is het continu (door)ontwikkelen van nieuwe waardevolle inzichten. BI is niet een eenmalig project of een software-tool die je aanschaft maar gaat verder. Dan komt de "mens" kant en gaan we samen van data informatie maken die er toe doet. Door onze focus op BI in combinatie met de zorg kunnen wij uw kennispartner zijn.

BI-Cyclus

Een continu lerende organisatie

BI is meer dan enkel een BI-tool. Een klein, zeker niet te onderschatten, deel van de BI-cyclus wordt gerealiseerd met onze BI-oplossing. Een groot deel van de BI-cyclus wordt binnen de klantorganisatie zelf doorlopen. Het succes van BI in jouw organisatie realiseren we door het samen te implementeren en te innoveren. BI draagt bij aan een continu lerende organisatie. Elke keer dat medewerkers inzichten krijgen aangeleverd, evalueren zij hun inspanningen en resultaten en starten zij een nieuwe cyclus. Of je nu dus een medewerker, teamleider, manager of directeur bent, iedereen in de organisatie doorloopt dezelfde cyclus.

BI verbindt tevens de verschillende rollen in de organisatie, zowel verticaal als horizontaal, hiërarchisch als (zorg)inhoudelijk. Organisaties die werken met onze BI-oplossing hebben meer zicht op de interne gang van zaken en kunnen tijdig anticiperen op (externe) ontwikkelingen. Doordat wij met onze oplossing zowel bestaande als nieuwe data combineren en snel toegankelijk maken voor medewerkers van jouw organisatie, ontstaat er een vliegwiel in data-gedreven werken in alle lagen van de organisatie.

Waarom Bince?

Hier zijn we goed in

Naast zicht op lopende zaken en het behalen van de kwaliteitseisen leveren wij inzichten in:

  • Kwaliteit en Veiligheid o.b.v. EPD, ROM en e-Health
  • Populatieontwikkeling: wachtlijsten, in- door- en uitstroom
  • Zorgvraagontwikkeling en Capaciteitsplanning
  • Zorgverkoop en Horizontaal Toezicht
  • Volvo – volledigheid en rechtmatigheid van opbrengsten
  • Monitoring van productie en facturatie
  • Zorgprestatiemodel (ZPM)
"

Het is fijn dat ze kennis hebben van de zorg. Het contact is erg fijn, vragen worden snel opgepakt.

Gio de Greef
Raad van Bestuur, IrisZorg Arnhem
Wat we doen

Ontdek wat wij nog meer kunnen doen

Naast onze BI-oplossingen biedt Bince ook consultancy en implementatie-begeleiding aan. We adviseren en ondersteunen jou bij het inrichten van de informatie-organisatie en datagedreven werken. Natuurlijk bieden we voor volledige ontzorging ook hosting en beheer aan.

Lees meer

Vraag het aan onze Verslavingszorg specialist

Geen vraag te gek voor onze specialisten. Onze BI specialisten hebben affiniteit met de zorg, worden door ons en Microsoft opgeleid en door ons bijgeschoold in de Microsoft Stack. Kwaliteit gegarandeerd. We werken samen aan hele gerichte oplossingen voor onze klanten. Waarmee kunnen we jou helpen?


Steven van der Ziel

Algemeen Directeur
Neem contact op