Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De kennis die wij hebben dragen we graag over op de organisaties waarvoor wij werken. Daarom bieden wij een open informatieplatform waar u zelfstandig mee aan de slag kunt. BI self-service, dus ook zónder ons. Op deze manier helpen wij onze klanten om de kwaliteit van zorg voor cliënten te vergroten, efficiënter te werken en risico’s te beheersen. In de opbouw van een datawarehouse staat de kwaliteit, betrouwbaarheid en de volledigheid van de gegevens centraal. Wij leveren een schaalbaar en flexibel systeem waarmee we snel kunnen anticiperen op veranderingen in structuur of schaal van uw organisatie.

Inrichting datawarehouse BinceBase

Bij de implementatie van onze Microsoft BI oplossing richten we het datawarehouse BinceBase samen in en bieden we begeleiding bij de validatie van de gegevens. Een ander belangrijk onderdeel van de implementatie is de gezamenlijke inrichting de Master Database in BinceBase. Deze database bestaat uit één centrale repository en vormt de uniforme leidende bron voor datadefinities, dataverbinding en dataverrijking. Tevens gebruiken we de Master Database voor het inrichten van de organisatiestructuur en de autorisaties.

Basis set dashboards in Power BI

Tevens bieden wij bij de implementatie een basis-set met standaard dashboards in Microsoft Power BI. Deze dashboards kunnen tijdens de implementatie verder naar wens worden aangepast. Om jou verder wegwijs te maken in BI Self-Service en de werking van Power BI bieden wij ook Power BI trainingen aan, binnenkort in onze nog te lanceren pagina BinceAcademy.