Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Groeien met BI is mensenwerk

Het derde Bince Kennis Event staat in het teken van groeien als zorgorganisatie. Gestructureerde data helpen om inzicht te geven in grote hoeveelheden informatie en om afgewogen keuzes te kunnen maken. Hiervoor is een regiehouder nodig. De zorgfinancial en het management kunnen hierin samen een sleutelpositie vervullen, maar welke functierollen dienen ook hun verantwoordelijkheid te pakken?

Op donderdagmiddag 6 juni gaan we hierover graag met elkaar in gesprek in Het Oude Magazijn in Amersfoort. Het event zal in het teken staan van kennismaken en kennis delen. Het programma start met de aftrap van nieuwe Bince innovaties, waarna we het woord geven aan Sjoerd Boogaard, een ervaren interim (zorg)manager, project- en programma manager. Door een sterke focus op resultaten, maakt Sjoerd het voor opdrachtgevers mogelijk veranderingen te realiseren en organisatiedoelen te halen, zoals groeien met BI. In de opvolgende workshops gaan we samen concreet aan de slag met de BI-Checklist. Aan de hand van de Bince boom worden de groeistappen doorlopen vanaf de wortels tot en met een stevige boom vol vruchten.


Proef alvast de sfeer : >> BINCE KENNIS EVENT 2023 <<

"Groeien met datamanagement, door eenheid van taal en integrale inzichten"

Aan het einde van de middag is er ruimte om te sparren met gelijkgestemden uit de zorg, onder het genot van een borrel en een afsluitend dinerbuffet. Na afloop van het Bince Kennis Event zul je beter weten waar je nu staat met BI, hoe anderen uit het zorgdomein met BI omgaan en welke groeimogelijkheden er binnen jouw organisatie zijn.

Bince Kennis Event 2024

Inschrijfformulier