Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bince Kennis Event 2023

Passende zorg door slimme inzet van technologie en data

BI speelt een steeds belangrijkere rol in de zorg door processen, data en technologieën te integreren. Het doel? De zorg en het welzijn van individuen verbeteren, zorgverleners effectiever laten zijn, zorg op maat te leveren en de zelfstandigheid van individuen bevorderen.

Donderdag 23 september vond het tweede Bince Kennis Event plaats. Dit evenement organiseren we om inhoudelijk verbinding te zoeken met mensen uit de zorg; van management tot aan zorgmedewerker. Uit deze fysieke bijeenkomsten haalt het hele Bince team veel energie, waarin het persoonlijk dialoog voorop staat. We kijken terug op een waardevolle dag!

"Zaaien en kijken wat er gaat groeien"

EEN TERUGBLIK

“Doen is het nieuwe denken”, zei gastspreker Job van 't Veer tijdens de aftrap van het Bince Kennis Event 2023. En eerlijk is eerlijk, denken is wel ons ding. We denken in technieken totdat het staat als een huis. Maar niet voordat we een stevig fundament hebben gebouwd. Job zette ons wel aan het denken: wat kunnen wij doen om meer vanuit de praktijk te halen?

Steven van der Ziel, algemeen directeur van Bince, stapte het podium op om de 'Bince Boom' te introduceren. De boom illustreert goed wat het belang is van een stevig fundament, een stam die steeds dikker wordt en de uiteindelijke bloei met eventuele vruchten als toekomstperspectief.

De Mauritskazerne in Ede was een mooi decor, waarin wij met onze (potentiële) klanten en partners in gesprek gingen: kennismaken, halen en kennis delen. "Zaaien en kijken wat er gaat groeien en bloeien".

De break-out sessies leverden mooie discussies en ideeën op. “Ik zie een mooie kans om met AI (kunstmatige intelligentie) sensoren, tekst- en spraakanalyse aan elkaar te koppelen”, brengt een bezoeker van de workshop Valpreventie in. In een andere workshop oppert iemand dat we moeten waken voor ‘Belastingdienst praktijken’ als het gaat om voorspellen door middel van data.

En nu? We willen concreet aan de slag! We halen twee punten uit dit event, die voor ons belangrijk zijn. Ten eerste willen we meer beleving toevoegen aan ons product en daarnaast willen we nog meer te weten komen over de behoeften van onze klanten en relaties. Daarvoor ontwikkelen we een praatplaat, waarmee we samen met zorginstellingen 'op groeireis' kunnen gaan. Een belangrijk aspect hierin is, dat we de data teruggeven in een jasje dat de betreffende persoon of team in de zorgorganisatie past.

We vragen onze bezoekers ook naar twee concrete punten, waarmee ze aan de slag willen. We zijn ervan overtuigd dat mens en techniek hand in hand gaan. Samen met onze klanten gaan we het gewoon DOEN.