Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Paul! Als Business Consultant fungeer ik als bruggenbouwer tussen de zorgorganisatie en de BI techniek. Om bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen, begeleid ik zorgorganisaties in het maken van de juiste keuzes ten aanzien van de BI-oplossing. De meerwaarde van een consultant zit in het goed uitdiepen van het probleem, voordat er (te snel) aan een BI-tool begonnen wordt.

Ik vind het belangrijk om een goede vertrouwensband op te bouwen met onze klanten. Niet door alleen een technische partner te zijn, maar vooral kennispartner.

Met een achtergrond als IT-Auditor, Business Controller, BI Consultant, Business Analist en Projectleider Informatievoorziening, ben ik bedrijfskundig breed georiënteerd. Met name in de zorg, daar had ik verschillende rollen zowel in het ziekenhuiswezen, als in de langdurige zorg. Bij Bince combineer ik alle ervaringen: ik ben sparringpartner voor potentiële en bestaande klanten, daarnaast ben ik betrokken bij de doorontwikkeling van nieuwe producten. Ik vind het belangrijk om een goede vertrouwensband op te bouwen met onze klanten. Niet door alleen een technische partner te zijn, maar vooral kennispartner. Inventariseren, communiceren en commitment zijn hierin de belangrijkste pijlers. Om processen te verbeteren is de juiste stuurinformatie nodig. Welke en hoeveel KPI’s zijn nodig om doelgericht te kunnen sturen op managementniveau? Daarover denk ik graag mee.

In mijn werk schiet ik niet graag met hagel, maar in mijn vrije tijd wel. Na een vrijgezellenuitje bij een kleiduivenclub, ben ik er lid van geworden. Elke week test ik de souplesse van mijn lijf en de focus van het brein, terwijl ik op gele, oranje of groene vliegende schotels schiet. Daarnaast ben ik fan van autoraces en neem graag en kijkje op het TT-circuit in Assen. Mijn eigen race skills gaan niet verder dan de een incidenteel bezoek aan de kartbaan of een potje Mario Kart met de kinderen. Maar ook daar geniet ik van!