Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Jeroen. Als BI-Consultant werk ik nauw samen met klanten van Bince om de bedrijfsvoering van zorgorganisaties te optimaliseren door middel van data. Het is de kunst om problemen zo efficiënt mogelijk op te lossen, met als doel resultaatgerichte stuurinformatie aan het management te kunnen tonen.

Ik vind het leuk om orde te scheppen in de chaos.

Ik vind het leuk om orde te scheppen in de chaos. Het is mijn taak om data te doorgronden. Dit doe ik door verschillende mensen, in diverse rollen binnen een zorgorganisatie, te interviewen. Het is een reis die we samen aangaan. Eerst moet er vat op de vraag verkregen worden: welke probleem moet er opgelost worden en welke inzichten moeten er getoond worden? Door het analyseren van de beschikbare data en huidige inzichten, kunnen processen met Power BI verder geoptimaliseerd worden. Het is puzzelen, ondernemen, bouwen, volhouden en samen de schouders eronder zetten om tot de gewenste resultaten te komen.

Naast deze ‘klantreizen’ ga ik graag op vakantie met mijn gezin in onze oude camper. Zo’n voertuig zorgt ook regelmatig voor problemen, die ik dan op moet lossen. Het geeft een waanzinnig gevoel als het busje ons daarna met 100 kilometer per uur aflevert op ons wintersportadres in Oostenrijk!