Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het eindigt uiteraard niet bij de implementatiefase. Wij denken met je mee en kijken steeds samen naar mogelijkheden voor verdere optimalisatie op maat voor jouw organisatie.

KPI-Menukaart

Wanneer we samen de implementatiefase hebben doorlopen en de startset met dashboards en het dataplatform staan, kunnen we gezamenlijk blijven doorontwikkelen aan het dataplatform en de dashboards. We gebruiken hierbij een ‘KPI-menukaart’ waarbij de klant kan kiezen welke KPI’s in prioritering het belangrijkst zijn. De BI-cyclus is nooit af, het is continu blijven leren en veranderen, in grote en kleine mate. In onze aanpak ondersteunen wij hierbij zoveel mogelijk met de techniek en is de organisatie zelf vooral bezig met het groeien in datagedreven werken.

Innovatie

Op het moment dat wij als BI leverancier gevraagd worden, starten we met realiseren van een centraal dataplatform waarin we data uit verschillende bronsystemen structureren, valideren en integreren. Van hieruit realiseren we de dashboards en inzichten en bieden we een dataplatform voor Self Service. Pas op het moment dat er een betrouwbaar dataplatform met veel gevalideerde gegevens beschikbaar is kunnen we verder werken aan het robotiseren en voorspellen, RPA, Machine Learning en Artificial Intelligence.