Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het doel van Business Intelligence (BI) is het continu (door)ontwikkelen van nieuwe waardevolle inzichten. BI is niet een eenmalig project of een software-tool die je aanschaft maar gaat verder.

BI Nulmeting

Vrijwel iedere zorgorganisatie is in meer of mindere mate bezig met BI. Excel is nog altijd de meest gebruikte BI-tool voor inzichten en analyse. Om BI in jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen bieden wij de BI Nulmeting aan.

Met deze meting brengen wij in beeld op welk volwassenheidsniveau jij als organisatie staat en leveren wij een stappenplan om de volgende niveau’s te kunnen realiseren. De BI Nulmeting kan als input worden gebruikt voor BI selectietrajecten en de interne informatie- en data-strategie. Hiermee brengen wij de BI volwassenheid van jouw organisatie in kaart.

BI Kenniscentrum

Weet je als organisatie waar je qua BI volwassenheid staat dan kunnen we je helpen wij bij het inrichten van het BI-kenniscentrum. Dit centrale punt binnen de organisatie ondersteunt het data-gedreven werken en vormt de ‘loket-functie’ waarin vraag en aanbod samenkomen. Verschillende eindgebruikers formuleren wensen en optimalisaties. Tevens kunnen er vanuit het datamanagement en functioneel applicatiebeheer wijzigingen worden aangebracht. Het BI-kenniscentrum vormt het hart in jouw organisatie voor (Master)data-, informatie- en kennismanagement.

Het voordeel van kennis en expertise is dat zij deelbaar zijn. We nemen jouw functioneel beheerders mee in de BI-oplossing. Dit doen wij al in het implementatietraject en borgen de kennis met behulp van training zoveel mogelijk in jouw organisatie. Hiermee ben je in staat om op de BI-oplossing in ieder geval de eerstelijns support te realiseren. Indien gewenst kunnen wij de tweede- en derdelijns ondersteuning leveren. Dit kun je ook zelf doen.