Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Sebastiaan. Als BI-Ontwikkelaar ontsluit ik data uit diverse systemen, structureer ik deze data in BinceBase zodat er eenvoudig dashboards en inzichten kunnen worden gerealiseerd.

"Ik vind het fijn dat we steeds meer waarde kunnen toevoegen voor de zorg."

Toen ik afstudeerde als accountant was het crisis, ik kon geen passend werk vinden en ben bij een verzekeraar gaan werken. Ik was goed met cijfers en mocht data verzamelen om er een oordeel over te kunnen geven, zo is het balletje gaan rollen. Ik heb een uur uitleg gehad over BI en de rest heb ik mezelf aangeleerd.

De diversiteit in het werk bij Bince past bij me, die uitdaging heb ik nodig. Veel mensen denken dat het een technisch beroep is, maar dat valt wel mee. Je moet vooral goed kunnen nadenken, verbanden kunnen leggen en goed zijn met data. Ik vind alles leuk aan mijn werk. Mijn werk is mijn hobby, ik kan er ik mijn ei in kwijt. Zeg nooit nooit, maar ik denk dat ik nooit meer accountant wil zijn.

Bince kenmerkt zich door enthousiasme. Het beter willen maken van de zorg m.b.v. data spreekt me aan. De sfeer is goed, je krijgt veel ruimte voor ontwikkeling. Toen ik startte bij Bince waren we nog klein: Steven, Eddy, Gerard, Jeroen en ik. Inmiddels zijn we met veel meer, is het drukker, rumoeriger en vooral gezelliger. Het is goed dat we groeien en steeds meer waarde toevoegen aan de zorg.