Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Bas, BI Consultant bij Bince. Mijn werk bestaat uit het ondersteunen van zorgorganisaties bij het verzamelen, analyseren en presenteren van gegevens. Samen met de zorgorganisatie ontwikkel ik waardevolle informatie en inzichten die helpen om de prestaties te verbeteren.

In de loop van de jaren is er veel veranderd op het gebied van Business Intelligence.

Na mijn studie Economie ben ik in de zorgsector gaan werken bij verschillende soorten organisaties. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan, gebruik ik nu om de klant te helpen bij het gebruik van data en het creëren van informatie. In de loop van de jaren is er veel veranderd op het gebied van Business Intelligence. Van platte Excel bestanden tot informatieve dashboards en zelfs Artificial Intelligence (AI).

Bij Bince hebben we een team met verschillende expertises en gebruiken we handige software om in te spelen op de laatste ontwikkelingen in de zorgsector. En op het gebied van Business Intelligence. Dit resulteert in diverse oplossingen, waarmee we samen met de klant de zorg een stuk slimmer maken.