Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kennismaken en kennisdelen

We hebben iets nieuws gedaan: we hebben het eerste Bince Kennis Event georganiseerd. Dit event heeft plaatsgevonden op donderdagmiddag 8 september 2022.

Op donderdagmiddag 8 september jl. was het zover. Een mooie groep klanten, relaties en geïnteresseerden waren afgereisd naar het eerste Bince Kennis Event met het thema "BI laten groeien binnen je organisatie". Een middag wat in het teken stond van kennisdelen en kennismaken.

Het Kennis Event vond plaats in De Mauritskazerne in Ede. De gasten werden welkom geheten met een lunch, waarna we starten met het programma dat er in hoofdlijnen als volgt uitzag:

  • M&I Partners heeft ons meegenomen in hun visie op BI laten groeien in je organisatie.
  • Tijdens aansluitende breakoutsessie keken we samen naar de ervaringen hoe je BI kunt innoveren en je in verbinding blijft met collega's.
  • Hebben we de nieuwste innovaties laten zien (o.a. tekstmining en KIK-V).

Afsluitend was er een borrel, waar een ieder verder in gesprek kon gaan met collega zorginstellingen #kennisdaten.

Ons doel was dat je naderhand terug zou kijken op een waardevolle dag waarop je niet alleen je kennis een boost had gegeven, maar ook nieuwe mensen uit je sector had leren kennen.

We kijken trots terug op een geslaagd eerste Bince Kennis Event.


Dit smaakt naar meer, en daarom organiseren we volgend jaar een nieuw Kennisevent! Voor die tijd kun je ook aansluiten bij één van onze Webinars, houd daarvoor onze website en LinkedIn-pagina in de gaten!