Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kennismaken en kennisdelen

We gaan iets nieuws doen: we organiseren het Bince Kennis Event. Dat gaat plaatsvinden op donderdagmiddag 8 september 2022.

Op donderdagmiddag 8 september zal voor klanten, relaties en geïnteresseerden het eerste Bince Kennis Event plaatsvinden met het thema "BI laten groeien binnen je organisatie" (Langdurige Zorg / Jeugdzorg). Een middag die in het teken zal staan van kennisdelen en kennismaken.

Onder andere deze onderwerpen komen aan bod:

  • De wisselwerking de “informatie producenten” en de “gebruikers
  • BI Self Service
  • Vooruitkijken

Het Kennis Event vindt plaats in De Mauritskazerne in Ede. Vanaf 12.30 uur ben je welkom om te komen lunchen, daarna zal het programma er in hoofdlijnen als volgt uitzien:

  • M&I Partners neemt je mee in hun visie op BI laten groeien in je organisatie.
  • In de breakoutsessie kijken we samen naar de ervaringen hoe je BI kunt innoveren en je in verbinding blijft met collega's.
  • Hoor je wat de nieuwste innovaties zijn (o.a. tekstmining en KIK-V).

We sluiten de dag af met een borrel, waar je verder in gesprek kunt gaan met collega zorginstellingen. Ons doel is dat je naderhand gaat terugkijken op een waardevolle dag waarop je niet alleen je kennis een boost hebt gegeven, maar ook nieuwe mensen uit je sector hebt leren kennen. Kom je ook kennismaken en kennisdelen?

Interessant voor onder andere: zorgmanagers, controllers, informatiemanagers, data-analisten, kwaliteitsmedewerkers, HR-managers, adviseurs en ICT-managers in de Langdurige Zorg / Jeugdzorg.Aanmelden voor het Bince Kennis Event kan middels onderstaand formulier.

Bince Kennis Event

Aanmelden voor het Bince Kennis Event op 8 september 2022