Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Steven! Als Algemeen Directeur ben ik verantwoordelijk voor goed werkgeverschap en tevreden klanten. Het leveren van toegevoegde waarde, is waar het mij om draait. In de praktijk betekent dit dat ik me bezighoud met strategie en ontwikkeling, maar ook de dagelijkse leiding heb als het gaat om onze klantrelaties en de interne bedrijfsvoering.

Samen met Eddy (en wijlen Robbert) ben ik één van de grondleggers van Bince. Ik kwam hen tegen in de tijd dat ik voor BMC werkte. In diverse interim-functies, en later als ZZP'er, werkte ik voor verschillende zorginstellingen. Door de administratie op locatie te automatiseren en processen te optimaliseren, heb ik veel praktijkervaring opgedaan in de zorg. Ik zag hoe het anders kon. Met z’n drieën ontwikkelden we een visie om met inzet van BI de zorg slimmer te maken en daarmee werd Bince geboren in 2010. De afgelopen jaren hebben we een team van goud om ons heen verzameld, waardoor we generiek én klantspecifiek kunnen werken

Lees het blog over het ontstaan van Bince

Als perfectionist kijk ik altijd naar wat er beter kan. Ook al kijk ik weinig naar achteren, ik ben trots op wat we tot dusver hebben bereikt. Een andere trots is mijn gezin en ik breng graag tijd met hen door. Op zaterdag ben ik vaste sportsupporter van mijn beide jongens. De betrokkenheid in hun leven is belangrijk voor mij. Mijn wekelijkse potje tennis sla ik niet gauw over. Als ik daarnaast nog tijd over heb spring ik graag op de racefiets of mountainbike.

Ook al kijk ik weinig naar achteren, ik ben trots op wat we tot dusver hebben bereikt.