Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bince is trotse kennispartner van Fizi

"Alles wat we doen, doen we samen. Met elkaar als zorgfinancials en samen met partners vanuit de zorg"

Fizi is dé netwerkorganisatie voor zorgfinancials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. Fizi ondersteunt haar leden in het uitbouwen van hun expertise en richt zich op de ontwikkeling en profilering van het vakgebied. Hiertoe biedt zij haar leden een platform voor kenniscirculatie en een groot netwerk.

Per 1 mei 2023 heeft Bince zich als kennispartner verbonden aan Fizi, met als doel om kennis te maken, kennis te delen én samen invloed uit te oefenen om de zorg slimmer te maken. Bince streeft ernaar om de meerwaarde van data en technologie in de zorg inzichtelijk te maken. Vanuit onze visie is samenwerken de krachtigste manier voor toekomstbestendige zorg voor ons allemaal.

Hoe dit in de praktijk werkt? Download de BI Checklist en lees het blog over het Fizi VVT Event in Baarn.

TRANSFORMATIE IS EEN SAMENWERKING TUSSEN TECHNIEK EN MENS

De moderne zorgfinancial staat op het punt om de traditionele grenzen van zijn of haar functie te doorbreken. Niet langer beperkt door cijfers en spreadsheets, wordt van zorgfinancials verwacht dat ze als bruggenbouwers optreden tussen financiële data-analisten en de operationele realiteit.

Lees ons artikel over Transformatie in het tijdschrift van Fizi voor zorgfinancials: