Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Kasper. In oktober 2020 ben ik bij Bince gekomen. Als BI developer richt ik het dataplatform BinceBase in. Ik zorg ervoor dat de gegevens, die uit de verschillende systemen bij onze klanten worden gehaald, worden geïntegreerd en gestructureerd zodat er informatie van kan worden gemaakt.

"Door data te combineren, kun je tot inzichten komen waar je anders nooit op was gekomen"

Ik kom uit de creatieve sector, heb aan de kunstacademie gestudeerd. Ik werk inmiddels aan mijn derde boek en breng soms muziek uit. Ik heb mij via het Omscholingstraject Make IT Work van de IT Academy Noord Nederland laten opleiden in datascience. Bij Bince krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen. We werken in zo’n specialistisch vakgebied dat er geen opleiding is die één op één aansluit op dit werk, veel heb ik on-the-job geleerd.

Door data op de juiste manier met elkaar te combineren kun je tot inzichten komen waar je anders nooit was gekomen. Dat levert waardevolle kennis op voor een organisatie en voor de mensen die er werken. Extra waarde voor mij: direct kunnen bijdragen aan maatschappelijk nut. Dat merk je in het klantcontact: die mensen werken in de zorg met een reden en willen het beste voor hun cliënten. Dat ervaar ik als een extra dimensie in mijn werk.