Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hi! Ik ben Jelle. Als Manager Operations ben ik ervoor verantwoordelijk dat alle processen binnen onze organisatie goed verlopen. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat wij de juiste dingen op de juiste manier doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen, beheren en controleren van werkprocessen en beheren van de capaciteitsplanning. Naast deze wat ‘hardere’ kant van mijn functie, houd ik mij ook bezig met de ontwikkeling van ons team en ben ik nauw betrokken bij de dienstverlening richting onze opdrachtgevers.

Na mijn opleiding Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik aan het werk gegaan in een organisatie die, net als Bince, BI software ontwikkelde. Hier heb ik een aantal jaar gewerkt als Consultant en Manager, waardoor ik mijn kennis en interesse in Business Intelligence verder ontwikkeld heb. Vervolgens heb ik de stap gezet richting HR en IT, waarbij ik me voornamelijk gericht heb op het opleiden en ontwikkelen van startende/junior IT’ers in verschillende traineeship vormen.

Bince biedt haar medewerker een professionele, uitdagende werkomgeving, maar heeft daarnaast een informele familiecultuur. Voor mij komen hiermee twee belangrijke dingen samen, waardoor ik met erg veel plezier aan het werk ga. Daarnaast werkt Bince aan producten die ertoe doen, onze oplossingen dragen bij aan de verbetering van de zorg in Nederland.

Voor mij is het realiseren van impact, groei en verbetering een erg belangrijk element in mijn werk. Deze drive geeft mij energie en zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga. Dit zit hem in zowel mijn persoonlijke ontwikkeling, als in de ontwikkeling van collega’s en de organisatie in het algemeen.

"We werken bij Bince aan producten die ertoe doen, onze oplossingen dragen bij aan de verbetering van de zorg in Nederland."