Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Eddy. Als Technisch Directeur bewaak ik de architectuur, het proces en de richtlijnen binnen Bince vanaf de bron tot en met (complexe) datasets. Dit mag zo efficiënt mogelijk en daarom speelt innovatie een grote rol in mijn dagelijkse werkzaamheden. Ik zoek naar de nieuwste oplossingen om technieken te optimaliseren én automatiseren.

Mijn stip op de horizon is om het proces van massadata tot aan gestructureerde datasets volledig te automatiseren.

Samen met Steven (en wijlen Robbert) ben ik één van de grondleggers van Bince. Het sprak mij aan om een eigen product te ontwikkelen, waarin we in eigen beheer massadata aan elkaar kunnen verbinden. In de jaren voor dit ondernemersavontuur heb ik veel kennis opgedaan als allround softwareontwikkelaar. Hierdoor heb ik kennis van veel verschillende programmeertalen en platformen, waardoor ik goed het brede overzicht kan houden. Het Bince team groeit en dit vraagt om meer uniformiteit en standaarden, die we samen ontwikkelen, maar waarin ik wel de coördinerende rol pak.

Mijn stip op de horizon is om het proces van massadata tot aan gestructureerde datasets volledig te automatiseren. Hierin blijft de rol van onze collega’s cruciaal, maar op een efficiëntere manier.

In het dagelijks leven geniet ik van de horizon als ik aan het sporten ben. Wielrennen en kitesurfen zijn mijn favoriet. Ik heb een aantal keren deelgenomen aan Alpe d’Huzes en de befaamde berg beklommen met de racefiets. Het uitzicht en het gevoel dat je ervaart op de top is onbeschrijfelijk. Kitesurfen doe ik graag in Friesland op het IJsselmeer. De weersomstandigheden zijn niet te controleren, maar hoe ik ermee omga wel: heerlijk!