Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Integrale stuurinformatie

Van separate data silo's naar geïntegreerde en rol gebaseerde stuurinformatie door de inzet van onze BinceBase gecombineerd met Microsoft Power BI.

Als Nedap-Ons koppelpartner kunnen we in korte tijd met onze standaard Ons koppeling veel data ontsluiten en Ons klanten een uitgebreide gegevensset aanbieden voor de belangrijkste KPI's. En geïntegreerd met data uit andere bronsystemen.

Via Power BI dashboards krijg je rol gebaseerd in één oogopslag onder andere inzicht in de volgende zaken:

  • Validatie en uitval
  • Processignaleringen
  • Interne stuurinformatie
  • Externe verantwoordingsinformatie

Met behulp van deze inzichten zijn zorginstellingen in staat om op één plek alle informatie eenvoudig in te zien, te analyseren en gericht acties te ondernemen. Dit alles om als organisatie continu te leren en te verbeteren met als doel de bedrijfsvoering en de kwaliteit van zorg te optimaliseren.

Bince heeft als missie om samen de zorg slimmer te maken. Samen met onze klanten en samen met ons team. Door onze focus op BI en expertise in de langdurige zorg kunnen we met onze BI-oplossing ook als kennispartner naast de klant gaan zitten.

Vanuit de Techniek kant realiseren we Power BI dashboards met geïntegreerde stuurinformatie vanuit ons Microsoft Azure data-platform BinceBase en bieden we mogelijkheden voor Self-Service BI en data-analyse. Geïntegreerde informatie omdat we, naast data uit Ons, ook diverse gegevens halen uit AFAS, SDB, Exact en SlimmeZorg applicaties met o.a. sensor-data en uit publieke bronnen.

Ook aan de Mens en Organisatie kant leggen we met onze klanten de puzzel om eenheid van taal te realiseren, de datakwaliteit te verbeteren, de processen en systemen te optimaliseren en de informatie die uit de geïntegreerde data komt echt voor de organisatie te laten werken.