Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Michiel. In mijn werk als BI-Consultant werk ik samen met collega’s en klanten aan verschillende BI-trajecten. We combineren gegevens uit verschillende computersystemen tot één informatief overzicht. Om tot de juiste rapporten te komen, duik ik graag dieper de organisatie in. Mijn werkervaring in de zorg en op een klantenservice maakt dat ik goed kan schakelen tussen verschillende lagen in een (zorg)organisatie.

Een rapport kan er nog zo mooi uit zien, maar als het niet functioneel is, heeft de informatie geen meerwaarde.

Na de middelbare school heb ik verschillende functies gehad, zo werkte ik als medewerker klantenservice, trainer en teammanager. Mijn interesse lag echter altijd op het raakvlak tussen mens en techniek. Daarom ging ik opnieuw naar school om in deeltijd de opleiding HBO-ICT te behalen, met als specialisatie Business IT & Management. Via mijn toenmalige werkgever kreeg ik de mogelijkheid om aan een nieuw BI project te werken. In mijn laatste studiejaar ging ik bij GGZ Drenthe aan de slag als BI-Specialist. Vijf jaar later maakte ik de overstap naar Bince om me verder te ontwikkelen.

Bij Bince is mijn werkterrein de langdurige zorg, waaronder de verslavingszorg en crisisopvang. In mijn rol als consultent werk ik in verschillende projecten nauw samen met de informatiemanager en andere (informatie)specialisten van de zorgorganisatie. Om een nieuwe Power BI omgeving bij een klant te creëren zijn techniek, functionaliteit en vormgeving belangrijke elementen. De meerwaarde van data gedreven werken ontstaat wanneer zoveel mogelijk mensen in een organisatie de noodzaak en het nut van BI inzichten ervaren. Daarom is het belangrijk om met verschillende functionarissen te praten. Wie heeft wat nodig? En hoe komt de juiste informatie bij de juiste persoon op het juiste tijdstip? Een rapport kan er nog zo mooi uit zien, maar als het niet functioneel is, heeft de informatie geen meerwaarde.

Bince is een jong bedrijf waar ik kan sparren met collega’s en mee kan bouwen aan verschillende producten. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en Bince heeft een flexibele opstelling als het om het combineren van werk en gezin gaat. Met twee opgroeiende kinderen en een partner met een drukke baan, is dat voor mij zeker een pré.