Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Marjolein. Als Management Assistent ondersteun ik het Bince team en assisteer in de dagelijkse activiteiten van het managementteam, inclusief de planning, overleg en communicatie. Mijn flexibiliteit zorgt ervoor dat ik graag veel verschillende zaken oppak en me het liefst begeef in een divers gezelschap.

Na mijn studie International Hospitality werkte ik achter de receptiebalie in een hotel. Ik vind het fijn om mensen hartelijk te ontvangen, verschillende contacten te leggen en onderhouden, maar vooral om zaken uit handen te nemen, te ontzorgen. Totdat de onregelmatigheid me tegen begon te staan. Een baan waarin ik dezelfde kwaliteiten kwijt kon, maar dan buiten de horeca, had mijn voorkeur. Zo rolde ik als secretaresse door in het officemanagement, gecombineerd met recruitment en marketingwerkzaamheden. Na verloop van tijd begon het toch te kriebelen om weer in iets nieuws te willen springen. Dat werd Bince en de IT-wereld.

Hoe een dag uit mijn werkweek eruitziet?

Rond half negen stap ik de derde etage op en zie dat de Nespresso cups bijgevuld moeten worden. Ik doe direct de bestellingen de deur uit voor de boodschappen en kantoorartikelen. Onder het genot van een zwarte kop koffie kijk ik of alle agenda’s up to date zijn en check ik de (mail)postbussen. Ik zie dat er een aantal e-mails zijn binnengekomen, welke ik beantwoord of doorstuur naar de juiste personen. Even later zit ik bij het teamoverleg, waar ik de werkafspraken vastleg en de actiepunten noteer. De signalerende functie komt later van pas in een overleg met het management, waar ik refereer aan een openstaand actiepunt over pensioenen. Na het middagommetje buig ik me over de urenverantwoording, reiskosten en facturen. Als er een collega binnenstapt met een vraag over een gemaakte afspraak met een klant, zoek ik afstemming met verschillende partijen. Aan het einde van de middag geef ik de planten water en sluit het kantoor af. Thuis staat me een heerlijk bord eten te wachten, overgebleven van het etentje met vrienden gisteren. Na een intensieve volleybaltraining kijk ik nog even stiekem naar mijn mail en zie dat ik rustig kan gaan slapen.

"Ik vind het fijn om mensen hartelijk te ontvangen, verschillende contacten te leggen en onderhouden, maar vooral om zaken uit handen te nemen, te ontzorgen."