Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Marinus. Mijn werk bestaat uit het leveren van waardevolle informatie en inzichten aan zorgorganisaties. Hiervoor sla ik in mijn rol als BI-consultant een brug tussen het vraagstuk van de klant en onze BI oplossing. Het werkveld is breed en reikt van het in kaart brengen van de informatiebehoefte tot aan programmeren en data science toe. Ik sta graag in contact met de klant en houd graag het hele overzicht in de oplossing en het ontwikkelproces. Mijn missie is geslaagd wanneer we de zorgmedewerkers verder helpen met onze informatieproducten.

Na mijn studie Bedrijfsinformatietechnologie heb ik bij diverse grote commerciële en overheidsorganisaties gewerkt op het gebied van Business Intelligence. In 2019 ben ik bij Bince aan de slag gegaan. De missie en visie van onze organisatie spreekt me zeer aan, evenals de korte lijnen en nuchtere aanpak. Gezamenlijk met fijne en kundige collega’s zijn we aan het doorontwikkelen op ons informatieplatform BinceBase en leveren we slimme oplossingen aan klanten. Het is fijn om vertrouwen op te bouwen met klanten en steeds een stapje verder te gaan met BI.

Bince is een platte organisatie met een hoge mate van zelfeigenaarschap. Dit geeft vrijheid in het werk en biedt ontwikkelingsmogelijkheden voor mezelf als wel voor Bince. Deze cultuur zorgt voor een goede balans in werk en privé.

"Het is fijn om vertrouwen op te bouwen met klanten en steeds een stapje verder te gaan met BI."