Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hi! Mijn naam is Marco en sinds 2019 werkzaam bij Bince. Mijn werk als BI-ontwikkelaar bestaat uit het ontsluiten van verschillende systemen van diverse zorginstellingen. Door de data uit deze systemen om te vormen en aan elkaar te koppelen is het mogelijk om nieuwe inzichten te presenteren in de vorm van rapportages of applicaties. Mijn werk begint vaak bij het (her)structureren van data, waarna ik met behulp van Power BI de data visueel maak.

Voordat ik bij Bince aan de slag ging, ben ik op detacheringsbasis werkzaam geweest bij veel verschillende organisaties, met een grote verscheidenheid aan projecten. Bij Bince werken we samen in een team aan producten voor onze klanten. Gave producten die continu doorontwikkeld worden. De langdurige klantrelatie die hiermee gemoeid gaat, ervaar ik als erg prettig. Het leukste aan het werk is om zaken te ontwikkelen waar de klant echt iets aan heeft en die organisaties vooruithelpt, het dagelijkse werk vergemakkelijkt of waarmee nieuwe inzichten ontstaan.

Bij Bince richt ik me met name op de jeugdzorg. Hier geldt een hoge mate van verantwoording vanwege kwaliteitsnormen. Het gaat onder meer om de veiligheid van jeugdigen en het ondernemen van adequate acties. Met Business Intelligence ondersteunen wij de dagelijkse werkzaamheden van de jeugdzorgwerkers onder meer door inzicht te geven in gepersonaliseerde taken en notificaties. Heel praktisch en doelgericht.

Naast mijn dagelijkse werkzaamheden sport ik zo’n 3 à 4 keer in de week. Naast dat je er lekker fit van blijft, is het gewoon heel leuk en gezellig om circuittrainingen in groepsverband te volgen. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit in de natuur. De vakanties breng ik het liefst door in de bergen. Na een flinke bergwandeling kan ik dan enorm genieten van het fenomenale uitzicht of van een lekker glas bier bij een berghut.

"Met BI ondersteunen wij de dagelijkse werkzaamheden van de jeugdzorgwerkers door inzicht te geven in gepersonaliseerde taken en notificaties. Heel praktisch en doelgericht."