Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ik ben Lidia. Als Marketing & Communicatie Specialist geef ik de verhalen achter BI en de techniek vorm. Bince zet Business Intelligence in met als doel om inzichtelijk te maken hoe zorgorganisaties ervoor staan. En daarnaast met voorspellende inzichten beter voorbereid zijn op de toekomst.

Als tekstschrijver, fotograaf en vormgever zet ik graag verschillende communicatiemiddelen in om uiting te geven aan mijn nieuwsgierige houding en het vertellen van verhalen. Ik observeer, luister, stel (kritische) vragen en zoek naar meerdere kanten van het verhaal.

In mijn loopbaan is communicatie altijd de rode draad geweest. Ik heb in veel verschillende bedrijven en organisaties gekeken en erover mogen vertellen. Authenticiteit speelt hierin een belangrijke rol: geen kunstjes, het is zoals het is. Wel in een aantrekkelijk jasje natuurlijk;-)

Bince is een no nonsens organisatie met een team die voor elkaar én de klant door het vuur gaat. Als het moet tot vijf cijfers achter de komma! Wil je meer weten over dit team, onze klanten en hun ervaringen? Lees dan onze blogs en volg ons via Linkedin.

In mijn vrije tijd sport ik graag. De ene keer kickboksen, de andere keer mountainbiken of yoga. En ik ontdek graag nieuwe plekken. Nu mijn dochters een leeftijd hebben dat ze minder afhankelijk zijn, trekken we weer vaker met z'n tweeën eropuit. Onze grote droom is om met een eigenzinnige camper wereldse reizen te maken!

"Geen kunstjes, het is zoals het is"