Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bince organiseerde samen met Fizi op 4 april 2023 de workshop KIK-V IN DE PRAKTIJK en hoe dit programma kan helpen met het automatiseren van de uitwisseling van keteninformatie. Er werd tijdens de workshop ingezoomd op de indicatoren, welke geautomatiseerd met het datastation (DaaS) uitgewisseld kunnen worden met afnemers, waaronder zorgkantoren, NZA en IGJ (inclusief praktijkdashboards).

Wat is er nodig om de data op orde te brengen, beschikbaar te maken en hergebruik te realiseren, met als doel om de administratieve last te verminderen en de mensen effectiever in te zetten?Het KIK-V programma moet de uitwisseling van indicatoren stroomlijnen tussen ketenpartijen rondom de kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering. Tijdens het KIK-V event op ons kantoor in Assen gingen de deelnemers aan de slag met de puzzel van voordelen, drempels, co-creatie en procesontwikkelingen. De groep had vooral behoefte aan informatie over de randvoorwaarden om te starten, de stand van zaken en welke tips & trucs koplopers hebben.

KIK-V is in onze ogen een extra ‘BI-knop’ om aan te kunnen draaien om automatisch betrouwbare inzichten te kunnen delen. Als de brondata, de interne processen en operationele sturing op orde zijn, dan is de output voor iedereen intern - maar ook in de keten - begrijpelijk en herbruikbaar.