Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Veilig Thuis Utrecht & Bince praten over sturen op Caseload

Wat verandert er voor het management van Veilig Thuis, als handmatig samengestelde Excel sheets met (oude) informatie wordt vervangen door actuele inzichten in een BI-dashboard? Veilig Thuis Utrecht werkt als klant al meer dan zeven jaar samen met Bince en kan uit eigen ervaring vertellen hoe er binnen hun organisatie gestuurd wordt op Caseload met behulp van BI.

"Nu ik inzicht heb in de actuele caseload met zijn doorlooptijden en de productiviteit van de teams, heb ik grip om op de caseload te kunnen sturen"

PROGRAMMA

Het webinar begint donderdag 29 juni om 11.00 uur tot +/-12.30 uur via de online link, welke verstuurd wordt na inschrijving.

Marinus
, BI-Consultant bij Bince, zal de sessie openen en toelichten hoe BI de operationele en managementprocessen rondom de VT Caseload kan ondersteunen. Er zal worden ingegaan op de uitdagingen, technieken en methodieken om tot bruikbare caseload inzichten te komen.

Daarna worden de ervaringen van Veilig Thuis Utrecht gedeeld aan de hand van hun Caseload oplossing in Power BI: het doorloop-gestuurde-caseload-model. Door het delen van deze kennis hopen we andere Veilig Thuis organisaties te inspireren en elkaar verder te helpen. Er zal daarom voldoende tijd zijn voor het stellen van vragen en het delen van eigen ervaringen.

Ons motto: kennismaken en kennis delen.

Webinar Caseload Veilig Thuis

Inschrijfformulier