Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hallo! Ik ben Gjalt. Mijn taken als BI Ontwikkelaar omvatten eigenlijk drie onderdelen: het automatiseren van systemen zodat de BI Ontwikkelaars en beheerders efficiënter kunnen werken, het maken van koppelingen met nieuwe bronsystemen en innovatie: het testen en ontwikkelen van toekomstplannen.

Ik heb een Bachelor in Natuurkunde en een Bachelor en Master in Informatica. Hiervoor heb ik gewerkt bij een bedrijf dat zich bezighoudt met data in de verkeerswereld, mijn werk viel het beste te omschrijven als High Performance Computing.

Mijn werk bij Bince is uitdagend, geen week is hetzelfde. De ene dag ben ik bezig met powershell, de volgende dag met c# en een week later zit ik een API uit te pluizen. Daarnaast hebben we een heel fijn en gevarieerd team om mee samen te werken. Ik zou binnen Bince graag nog veel meer willen automatiseren en optimaliseren, zoals het releaseproces. Drie vliegen in één klap: een stabieler releaseproces, blije collega’s die geen repeterend werk meer hoeven te doen en voor mij een leuke uitdaging om het te maken.

Een zorginstelling heeft data over verschillende bronsystemen verdeeld. Begrijpelijk, want elk systeem heeft zijn eigen toegevoegde waarde. Maar alles wat los van elkaar wordt geregistreerd, moet voor inzicht en sturing ook weer bijeen worden gebracht. Daar begint ons werk: het integreren van de data uit die verschillende bronsystemen. Met integrale stuurinformatie ontstaan nieuwe inzichten en kansen om te innoveren.

"Alles wat los van elkaar wordt geregistreerd, moet voor inzicht en sturing ook weer bijeen worden gebracht. Met integrale stuurinformatie ontstaan nieuwe inzichten en kansen om te innoveren."