Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Gerard en ik werk vanaf 2017 bij Bince als BI-Ontwikkelaar. Mijn werk bestaat vooral uit het ontsluiten en ophalen van gegevens uit diverse applicaties bij klanten. Deze gegevens worden vanuit verschillende applicaties ingelezen in een datawarehouse. Dit vormt de bron voor de PowerBI rapportages.

"Het oplossen van puzzels is voor mij het leukste aan mijn werk."

Destijds was ik de tweede vaste werknemer en nu zijn we met een team van meer dan 20 specialisten en nog steeds groeiende. Het is plezierig werken en met Bince gaat het goed. Bince kwam toevallig op mijn pad. Hiervoor werkte ik in de detailhandel, daar speelde datagedreven werken ook al een grote rol. In de zorg is dat niet anders.

Het leukste aan mijn werk vind ik het oplossen van puzzels. Om kloppende rapportages te maken, moeten we de juiste dingen aan elkaar koppelen. Wat ook leuk is, is dat je snel resultaat ziet. Door data te combineren en samen te voegen kunnen klanten op basis van rapportages en cijfers goede en onderbouwde besluiten nemen. Het is mooi om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.”