Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Geert. Als BI-Ontwikkelaar houd ik me voornamelijk bezig met het modelleren van data. Kort door de bocht bestaat ons werk uit drie stappen: het verzamelen van data, het omzetten van deze data naar bruikbare informatie, en het visueel presenteren van de informatie. Mijn interesse ligt vooral in stap 2. Samen met stap 1 en 3, die we gezamenlijk als Bince team oppakken, werken we aan een slim management informatie systeem voor onze klanten.

"Ik vind het leuk om data te analyseren en te modelleren, en de puzzelachtige aspecten van mijn werk te ontrafelen, ongeacht de sector."

Toen de studie communicatiewetenschappen te abstract bleek, schakelde ik over naar marketing met een focus op data-analyse. Dit was duidelijker en tastbaarder. De puzzelachtige aspecten in het werk en het analyseren van data spreken me aan, ongeacht de sector. De werkervaring die ik in het commerciële domein opdeed na mijn studie verschilt met mijn huidige werk in de zorg. Het werktempo en de structuur in de zorg zijn anders, het gaat vaak langzamer en er is meer overleg nodig.

Ondanks de tragere processen vind ik zorglandschap interessant en uitdagend vanwege de complexiteit en de verschillende financieringsstromen en structuren. Als data-analist voor een grote GGZ-instelling, had ik te maken met verschillende soorten zorg, zoals ouderenzorg, jeugdzorg en forensische zorg. Bij Bince richt ik me met name op de langdurige zorg als BI-Ontwikkelaar. Ik hoop samen met mijn collega’s nog heel veel puzzels te mogen leggen om de zorg slimmer te maken!