Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Dirk Jelle! Als Data Engineer ‘schuif’ ik data heen en weer. Deze informatie haal ik uit de systemen van zorginstellingen en zet ik klaar in de database (BinceBase), zodat mijn collega’s er inzichtelijke dashboards van kunnen maken. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn met name gericht op het schrijven van code om nieuwe oplossingen te creëren, en een vleugje systeembeheer.

Vroeger heb ik geroepen dat ik ‘helicoptermaloot’ wilde worden, maar door het op jonge leeftijd stuk maken van computers om ze vervolgens weer te repareren, bewoog me een andere kant op. Ik volgde een Bachelor en Master AI studie aan de RUG in Groningen. Destijds een van de eerste AI-opleidingen in Nederland! Toen ik met de studie begon was het onder de techneuten al wel bekend dat dit een vlucht zou nemen. Dat Artifical Intelligence zo’n hype zou worden, dat wist niemand. Met de diploma’s op zak wilde ik werkervaring opdoen in het bedrijfsleven. Ik begon als Data Engineer bij een softwareleverancier voor woningbouwcoöperaties, maar al snel kwam de mogelijkheid om me bij Bince verder te ontplooien. Het is elke dag weer een leuke uitdaging om te bedenken hoe de BI oplossing voor de klant zo goed mogelijk aansluit bij de organisatie. En hoe AI hierin eventueel een rol kan spelen.

Naast mijn baan houd ik ervan om met vrienden op te trekken. Concerten bezoeken, lekker eten of samen een (computer)spelletje spelen. Mijn werk is best individueel en speelt zich met name achter het beeldscherm af. Afwisseling is belangrijk voor mij! Gelukkig heb ik bij Bince ook een leuk team om me heen om te sparren en is er ruimte voor eigen inbreng.

Dat Artifical Intelligence zo’n hype zou worden, dat wist niemand