Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

BI laten groeien binnen je organisatie

Donderdagmiddag 8 september 2022 deden we iets nieuws: we organiseerden het allereerste Bince Kennis Event georganiseerd om kennis te maken en kennis te delen.

Op donderdagmiddag 8 september 2022 was het zover. Een mooie groep klanten, relaties en geïnteresseerden waren afgereisd naar het eerste Bince Kennis Event met het thema 'BI laten groeien binnen je organisatie'. Een middag wat in het teken stond van kennisdelen en kennismaken.

Het Kennis Event vond plaats in De Mauritskazerne in Ede, waar onze gasten werden verwelkomd met een lunch.

PROGRAMMA

  • M&I Partners heeft ons meegenomen in hun visie hoe je BI laten kunt laten groeien in je organisatie.
  • Tijdens aansluitende breakoutsessie keken we samen naar de ervaringen hoe je BI kunt innoveren én in verbinding blijft met collega's.
  • Hebben we de nieuwste innovaties laten zien (o.a. tekstmining en KIK-V).

Afsluitend was er een borrel, waar een ieder verder in gesprek kon gaan met collega zorginstellingen. Er werd veel nuttige informatie uitgewisseld over werkprocessen en de inzet van data binnen de zorg.

Ons doel was dat je naderhand terug zou kijken op een waardevolle dag waarop je niet alleen je kennis een boost had gegeven, maar ook nieuwe mensen uit je sector had leren kennen.

We kijken trots terug op ons geslaagde eerste Bince Kennis Event!


Dit smaakt naar meer, en daarom organiseren we volgend jaar een nieuw Kennisevent! Voor die tijd kun je ook aansluiten bij één van onze Webinars, houd daarvoor onze website en LinkedIn-pagina in de gaten!