Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Bart Jan. Als BI Consultant probeer ik de vraag achter de vraag te begrijpen om informatie begrijpelijk en inzichtelijk te maken voor de jeugdzorg door middel van Power BI dashboards. Zodra mijn collega’s de data ontsloten hebben en beschikbaar is, begint mijn taak om samen met de klant informatie naar de behoeftes van de gebruiker te presenteren.

"Het voelt goed om iets moois op te leveren wat bijdraagt, in welke mate dan ook, aan de veiligheid van kinderen."

Ik ben een nieuwsgierig persoon en een maker. Tijdens mijn studie Technische Informatica hield ik me bijvoorbeeld bezig met het maken van software voor wasmachines, en ontwerp van gebruikersinterfaces van apparaten. De vervolgstudie Techniek- en Wetenschapsfilosofie was een leuk uitstapje in conceptueel denken. Over welke rol de techniek speelt in onze samenleving en hoe zich ontwikkelt als economisch product. In mijn huidige baan doe ik hetzelfde, ik kijk zowel naar de technische aspecten als naar het doel en gebruik van de informatie.

Wat ik nu maak is praktisch en van betekenis voor de jeugd- en pleegzorgmedewerkers. Zij werken elke dag met onze Power BI rapporten; deze zijn functioneel en met overzichtelijke taken voor de medewerkers. Hiermee wordt gestuurd op de kwaliteit van zorg en daarmee zijn de wettelijke normen gewaarborgd. Het voelt goed om iets moois op te leveren wat bijdraagt, in welke mate dan ook, aan de veiligheid van kinderen.

Ik fiets elke dag naar het kantoor in Assen. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk fietsuren te maken. Een ligfietsvakantie lijkt me nog geweldig, maar graveltochten maken is het mooist. Na zo’n tocht kan ik enorm genieten een espresso. Je mag me inmiddels een koffiesnob noemen, maar ook imker en lasser. Ik volg mijn nieuwsgierigheid. Het creëert nieuwe mogelijkheden, die ik me graag eigen maak.