Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Bakir. Ik werk remote vanuit Sarajevo. Samen met mijn Nederlandse Bince collega's werk ik aan een project, waarbij we een signaal applicatie ontwikkelen.

Geboren in 2000 en opgegroeid in Tuzla (Bosnië-Herzegovina), volgde ik negen jaar lang de Primary School en daarna vier jaar High School, met als specialisatie Informatica. Tijdens mijn Bachelor studie in Sarajevo ging ik ook fulltime aan het werk als full stack developer voor een Engels en daarna Zweeds IT bedrijf. Mijn expertise ligt in het ontwerpen van applicaties en websites met een grondig fundament, gebaseerd op data.

Wanneer ik mijn Bachelor afrond? “It’s really busy right now with my fulltime job and social life, but I promised my mother that I’ll finish it!”

Via via kwam ik in contact met Bince, omdat zij iemand zochten voor een project, waarbij ik ze heel goed kan helpen. Een nieuwe uitdaging die ik graag aangreep! Het mooie is dat we over en weer veel van elkaar kunnen leren. We hebben bijna dagelijks contact, ondanks de afstand.
Aan het begin van het project heb ik een week Nederland bezocht en mijn Bince collega's in levende lijve ontmoet. Het is goed om elkaar af en toe ook in het echt te zien, dan is de interactie toch anders dan via het scherm.

It’s really busy right now with my fulltime job and social life, but I promised my mother that I’ll finish it!