Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico


Op donderdag 2 december organiseren we voor medewerkers bij Gecertificeerde Instellingen en andere geïnteresseerden een webinar met het onderwerp "Signalering op kwaliteit in je caseload".

In deze webinar staat kennisdeling centraal. We willen de verbinding leggen door op een interactieve manier over het genoemde onderwerp in gesprek te gaan. Hiervoor zetten we van enkele GI's een geanonimiseerd caseloadoverzicht op het scherm en vragen een functionaris van de GI deze toe te lichten. Door deze overzichten onderling te delen en het achterliggende werkproces toe te lichten worden de verschillen inzichtelijk en kunnen we samen wellicht verdere ideeën ter optimalisatie opdoen.

Datum: Donderdag 2 december 2021
Tijd: 11.00 – 12.30 uur
Onderwerp: "Signalering op kwaliteit in je caseload"
Voor wie: Beleidsmedewerkers, informatiemanagers, functioneel beheerders en andere geïnteresseerden

Ga naar Inschrijven


Bince webinar GI's - Jeugdzorg

Signalering op kwaliteit in je caseload

Inschrijven Webinar Jeugdzorg

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor het webinar. Je mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de inschrijfbevestiging en de webinarlink.