Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Voor beheer en ondersteuning werken we standaard met een 24/7 model waarin wij 24 uur per dag 7 dagen per week zorgen voor de continuïteit van de informatievoorziening. Om gedurende het ontwikkeltraject de continuïteit te kunnen waarborgen werken we met een OTAP-straat (Ontwikkel-, Test-, Acceptatie-, Productie-omgeving). Enkel gevalideerde informatie staat in de productie-omgeving. Alle ontwikkel-, test- en acceptatiewerkzaamheden vinden plaats op aparte omgevingen. Bince maakt gebruik van Redgate SQL tools voor het managen van de SQL servers in de OTAP-straat en beschikt over licenties om deze te gebruiken op servers van klanten.

Bince Monitor

Wij monitoren 24/7 de data-verversing in BinceBase en Power BI. Zodra blijkt dat de data-verversing niet goed heeft gelopen, wordt dit pro-actief door ons aan de klant gecommuniceerd. Vervolgens wordt het probleem geanalyseerd en zo mogelijk opgelost. Indien de oorzaak bij een derde ligt, wordt hier een incidentmelding gedaan. Deze dienstverlening wordt separaat middels een Service Level Agreement (SLA) afgesloten, inclusief incidentmanagement- en escalatieprocedure.

Autorisaties

In het Power BI datamodel werken wij met row level security. De basis hiervoor vormt de Active Directory (AD) van uw organisatie. Vervolgens voegen we daar ons eigen autorisatiemodel aan toe. Wanneer een gebruiker inlogt krijgt hij/zij enkel de regels te zien waartoe hij/zij is geautoriseerd. Zo kunnen we client- en medewerkergegevens op het niveau van het team of medewerker in Power BI beschikbaar stellen. Hiermee voldoen we aan de AVG.

Informatiebeveiliging

We werken voor de informatiebeveiliging van onze BI-oplossing met gecertificeerde partijen. Allereerst met Microsoft voor de Azure Cloud. Microsoft is onder andere ISO27001 gecertificeerd en NEN7510 compliant. Voor de hosting en informatiebeveiliging werken wij samen met onze partner Intercept B.V. Intercept is Microsoft Elite Partner. Zij zijn eveneens ISO27001 gecertificeerd en NEN7510 compliant.

Organisatieverbetering met Bince

Optimaliseer je organisatie met Bince

Bekijk meer