Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ik ben Lisl Maestre. Ik werk bij Bince als business consultant. Mijn aandachtsgebied is de langdurige zorg, waarbij ik expert ben op gebied van kwaliteit van zorg. Als business consultant houd ik me voornamelijk bezig met de ‘voorkant’ van Power BI: het realiseren van dashboards die aansluiten op de informatiebehoefte van de klant. De eerste stap in dat proces is het helder definiëren van de informatiebehoefte. Zeker als het gaat over kwaliteit van zorg heb ik veel kennis en ideeën, maar de kern zit hem in de samenwerking met de klant. Ik zie mezelf als sparringpartner en brainstorm graag samen op inhoudelijk vlak.

"Kwaliteit kun je mijns inziens niet enkel vangen in cijfers. Wél kun je op basis van wat je ziet het gesprek aangaan."

Ik heb een achtergrond in de zorg. Voordat ik bij Bince startte, heb ik bijna 11 jaar bij een grote zorgorganisatie gewerkt. Daar heb ik me onder meer beziggehouden met het analyseren van data omtrent kwaliteit van zorg en definiëren van de informatiebehoefte daarin. Ook heb ik veel ervaring met het implementeren van zorginhoudelijke processen in systemen. Als adviseur kwaliteit heb ik daarnaast onder meer incidentonderzoeken uitgevoerd en impactanalyses gemaakt, bijvoorbeeld naar aanleiding van een aankomende wetswijziging.

Mijn hart ligt bij de zorg. Ik wil graag waarde toevoegen door organisaties inzichten te bieden in de kwaliteit van zorg. Leer- en verbetermogelijkheden helder in beeld brengen. Kwaliteit kun je mijns inziens niet enkel vangen in cijfers. Wel kun je op basis van wat je ziet het gesprek aangaan of nader onderzoek doen. Door waardevolle inzichten te creëren hoop ik indirect een bijdrage te kunnen leveren aan het continue verbeteren van de kwaliteit van zorg.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, zowel in de natuur als in de tuin. We hebben een kleine veestapel aan dieren (kippen, schapen, hond en shetlander) aan dieren waar ik graag tijd mee doorbreng. Ook vind ik het leuk om te klussen en creatieve oplossingen te bedenken.