Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi! Ik ben Ilze en werk nu ruim een jaar bij Bince als Business Consultant. Ik ben onder andere het aanspreekpunt voor de klant, houd ontwerpsessies met klanten over nieuwe wensen en ideeën, bewaar en bewaak het overzicht binnen lopende projecten en zorg dat zowel de samenwerking als voortgang binnen het project(team) goed en soepel verloopt. Daarnaast lever ik een bijdrage aan het visualiseren van de data in Power BI.

Elke klantvraag bekijk ik als een nieuwe puzzel. Doen we wat de klant vraagt, klopt het honderd procent? Zo niet, dan wil ik ook de oorzaak weten. Die nieuwsgierigheid brengt me ver. Dat is het allerleukste aan mijn werk bij Bince.

Hiervoor heb ik in verschillende non-profit organisaties gewerkt binnen het domein ‘huiselijk geweld en kindermishandeling’. Daardoor breng ik inhoudelijke kennis over (jeugd)zorg mee. Deze kennis combineren en uitbreiden met kennis van datagedreven werken, vind ik een uitdaging. Het geeft voldoening om met het product van Bince een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren.

In de zorg werk je met passie; uiteindelijk gaat het om mensen. En soms is niet alles in cijfers uit te drukken. Datagedreven werken in de zorg is nog onbekend, de meerwaarde ervan wordt onderschat. Er wordt nog veel met kwetsbare Excel-bestanden gewerkt. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het interessanter maken van datagedreven werken in de zorg.

"Datagedreven werken biedt veel waardevolle inzichten."