Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Erik. Als System Engineer zorg ik ervoor dat apparaten, netwerken en systemen in de meest optimale vorm werken. Hierdoor houden we digitale indringers zoveel mogelijk buiten de deur. Met onze afdeling Support ontzorgen we proactief onze klanten door nauwlettend in de gaten te houden of alle servers doen wat ze moeten doen. Daarnaast bieden we ondersteuning in de datacommunicatie en lossen we eventuele incidenten snel op.

Mijn eerste Bince werkdag was op 1 december 2019. Het team bestond toen nog uit zeven man. Ik werd in eerste instantie aangenomen om de supportafdeling verder te ontwikkelen. Samen met Gjalt (de achtste man) bouwden we een portaal waarmee we vanuit één rapportage al onze klanten konden monitoren. Een enorme tijdwinst! Ik kreeg hierdoor meer tijd om aan de infrastructuur werken. Als beheerder van onze Azure omgeving houd ik updates nauwlettend in de gaten, kijk ik wat we kunnen automatiseren, worden er regelmatig viruschecks uitgevoerd, onderzoek ik nieuwe functionaliteiten en bewaak de beveiliging.

In de pauze trek ik mijn wandelsneakers aan en haal buiten een frisse neus. Lang stilzitten is niet mijn ding. De in hoogte verstelbare bureaus staan bij mij daarom vaak op de hoogste stand. In mijn vrije tijd sport ik graag. Wekelijks zwem ik een uurtje en ik ben drie keer in de week in de sportschool te vinden om fit te blijven. De meest bijzondere sportieve prestatie was het beklimmen van de Alpe d’Huez voor het goede doel. Ik hoop dit nog vaker te kunnen doen.

Als beheerder van onze Azure omgeving houd ik updates nauwlettend in de gaten, kijk ik wat we kunnen automatiseren, worden er regelmatig viruschecks uitgevoerd, onderzoek ik nieuwe functionaliteiten en bewaak de beveiliging.