Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi! Ik ben Annemarie. Ik ben in juli 2021 bij Bince gestart als Office Manager. Daarnaast creëer ik de online content voor Bince en ondersteun ik Steven en René inhoudelijk op het gebied van marketing.

Iedereen bij Bince heeft passie voor wat we doen én voor wie we dat doen: de zorgsector. Dat is duidelijk merkbaar in het team. Ook de open houding en communicatie dragen bij aan de werksfeer. Bince pretendeert niet een goed werkgever te zijn, maar ís oprecht een goed werkgever, omdat Steven en Eddy dat belangrijk vinden en daarnaar handelen.

De mensen in een organisatie zijn voor ons even belangrijk als de technische oplossing: de mens vormt immers de organisatie. Wij vinden onze werkwijze dus niet meer dan logisch, het blijkt echter dat juist dát een onderscheidende eigenschap van Bince is die voor onze klanten veel waarde toevoegt.

Mijn achtergrond in de zorgsector komt van pas in mijn werk bij Bince, over Power BI valt echter nog veel te leren. Door samen te werken kunnen we meer bereiken en krijg ik ook de kans om mijn eigen kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Samen de zorg slimmer maken, dat is onze missie. Mooi om daar onderdeel van te zijn!

Buiten mijn werk bij Bince heb ik altijd meer dan genoeg te doen. Mijn partner is melkveehouder, we wonen met onze zoon (2) en dochter (5) op de boerderij. Naast koeien en paarden hebben we een paar kippen, katten en een hond. In mijn vrije tijd sport ik graag; ik doe aan crossfit, krachttraining en hardlopen. Daarnaast lees ik dagelijks (tegenwoordig digitaal) en luister ik veel naar muziek. We hebben een mooie oude Bang & Olufsen platenspeler en inmiddels een vrij uitgebreide platencollectie. Ik vind het ook fantastisch om een concert of festival te bezoeken.