Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Hoi, ik ben Andries. Als BI ontwikkelaar houd ik me bezig met het proces van gegevens structureren tot aan informatieoverdracht. Met onze BI tool brengen we ‘een laag’ aan over alle brongegevens. Hierin komt alles gestructureerd samen, waarna een rapport de juist gekoppelde informatie toont. Deze inzichten moeten leiden tot kennis en aanzetten tot actie.

Tijdens mijn studie Facility Management kwam ik erachter dat mijn hart er niet sneller van ging kloppen. Ik besloot na twee jaar om een uitstapje te maken en koos voor een minor Zorgmarketing. Hier ontdekte ik de kracht van data ten opzichte van statistiek. Na een masterstudie Marketing Intelligence ging ik aan de slag bij een uitgeverij als data analist. Door statistieken te koppelen aan sales en marketing wordt focus aangebracht op die onderdelen in een bedrijf die toegevoegde waarde hebben. Bij Bince kreeg ik de mogelijkheid om technisch én inhoudelijk te werk te gaan om de bedrijfsvoering slimmer te maken, met daarnaast oog op kwaliteit van zorg. Het leukste in mijn werk vind ik het puzzelen op de vraag die nog niet eerder gesteld is. Of nog leuker: de vraag die de klant zelf nog niet weet te stellen.

Op zondagochtend ren ik een rondje door de natuur. Ik vind het ook ontspannend om met mijn systeemcamera op pad te gaan en foto’s te maken met een mooie scherpte diepte.
Als er Formule 1 gereden wordt, zit ik aan de buis gekluisterd. Wat is Max een fenomeen! Achter het stuur van mijn videogame voel ik me ook een coureur, maar ik moet nog heel veel oefenen om de tijd van Verstappen te evenaren.

"Bij Bince kreeg ik de mogelijkheid om technisch én inhoudelijk te werk te gaan om de bedrijfsvoering slimmer te maken, met daarnaast oog op kwaliteit van zorg."